TIMP LIBER

Vrei un tatuaj facut de unii din cei mai mari artisti ai lumii? Atunci trebuie sa vii la Sibiu

Vrei un tatuaj facut de unii din cei mai mari artisti ai lumii? Atunci trebuie sa vii la Sibiu

In Romania sunt numeroase saloane de tatuaj, insa nu toti cei care picteaza pe piele sunt profesionisti. Daca vrei sa ai un tatuaj facut de unul din cei mai importanti artisti ai lumii, atunci nu poti rata cea mai mare conventie din Romania, care se va desfasura in perioada 1-3 iulie, la Sibiu..

Printre tatuatorii care vor veni la Sibiu se numara nume marcante in lume, precum Guil Zeekri (Germania/Israel), Stefano Alcantara (Peru/SUA) sau Victor Policheri (Suedia/SUA).

Au mai ramas zece zile pana la Transilvania Tattoo Expo!1

”Stim cu totii ca acest mediu artistic a avut conotatii poate mai putin favorabile decat alte medii in trecut dar in ultimii 20 de ani directia mondiala a acestei bresle a devenit o directie profund influentata de arta plastica. Acum tatuajele, indiferent de marime si complexitate sunt accesibile unui public foarte larg si avand in vedere faputl ca gusturile sunt la fel de variate precum oamenii consideram ca este important sa se inteleaga fundamentul artistic pe care este cladita scena contemporana a tatuajelor. Pentru a exemplifica acest fundament artistic am ales sa organizam o expozitie intitulata „Dincolo de tatuaje”, expozitie de printuri fotografice a unor lucrari de arta plastica (cu precadere picturi in ulei) executate de catre trei dintre ce mai important artisti tatuatori prezentati la cea de 8-a editie a Transilvania Tattoo Expo, Guil Zeekri, Stefano Alcantara si Victor Policheri”, sustin organizatorii.

Un aspect deosebit de important ce trebuie mentionat este ca anul acesta Transilvania Tattoo Expo are loc intr-o locatie noua si moderna la REDAL Strada Johann Sebastian Bach 4, Sibiu. Acest spatiu dedicat evenimentelor ne permite sa gazduim conventia la un nivel mai inalt de confort si eficienta atat pentru vizitatori cat si pentru artistii participanti.
Tematica ce predomina editia din anul acestra este varietatea si polivalenta atat in aceea ce priveste invitatatii, artisti participanti dar si activitatile ce vor avea loc pe parcursul celor trei zile ale evenimentului.
Zilnic vor avea loc deja traditionalele concursuri de tatuaje pe diferite categorii, best of day, best of color, best of bla & grey, best of show etc la care se vor putea inscrie persoane din public care isi fac tautaje in cadrul evenimentului.
Artistii ale caror tatuaje for fi desemnate cele mai bune vor castiga bine-cunosctuele trofee Transilvania Tattoo Expo precum si premii constand in masini de tatuat unicat construite de mestesugari consacrati ai industriei precum si premii in produse tattoo si bani.
In plus, timp de o saptamana inainte de eveniment in locatii din oras vor avea loc expozitii cu printuri ale unor picturi realizate de tatuatorii cei mai importanti ce participa la editia din acest an. Asociatia Transilvania Tattoo Club Sibiu prin evenimentul Transilvania Tattoo Expo cauta mereu sa gaseasca metode inovatoare prin care sa educe publicul cu privire la arta tatuajelor.
Pentru a starni interesul unui public si mai larg editia din acest an aduce doua noi activitati si anume demonstratii MMA si sesiuni de body suspension cu cel mai tatuat si modificat om din lume, Emilio Gonzalez. Deasemenea, pe parcurusul celor trei zile publicul vizitator va putea admira la eveniment motociclete customizate create de constructori romani si straini realizate in mare parte hand made si premiate la concursuri din tara si strainatate. Motocicletele vor fi prezente fizic si insotite de informatii concrete de catre constructori insisi prezenta acestor bijuterii mecanice fiind menita ca un preambul pentru intrunirea de motociclete Sibiu Bike Show organizata de catre Asociatia Transilvania Tattoo Club in perioada 8-10 Iulie la Curmatura Sibiului.
”Dorim sa mentionam ca vizitatorii pot avea ocazia sa se tatueze in cadrul evenimentului, artistii nu doar expun lucrari deja executate ci pot exectua tatuaje pe doritori chiar la eveniment. Cei interesati sunt rugati sa contacteze direct artistii publicati pe pagina noastra web: http://www.tattooexpo.ro/tattoo-artists”, anunta organizatorii.
Pretul biletului pentru acces la eveniment este de 15 lei/zi. Copii sub 7 ani si pensionarii au access gratuit.

Galeria foto


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349