TIMP LIBER

Cei mici sunt asteptati la Atelierul lui Mos Craciun din Sibiu!

Cei mici sunt asteptati la Atelierul lui Mos Craciun din Sibiu!

Cei mici sunt asteptati la Atelierul lui Mos Craciun din Sibiu!2

Cei mici sunt asteptati la Atelierul lui Mos Craciun din Sibiu, din 20 octombrie, data lansarii campaniei de rezervari si pana in prezent a fost rezervat in proportie de peste 70%.

Un adevarat succes in ultimii ani

Anul trecut peste 3.000 de copii au fost mici brutari, au decorat turta dulce, au realizat picturi pe obiecte ceramice sau au invatat arta de a face lumanari. Pentru editia de anul acesta s-au luat in considerare o paleta variata de propuneri, cu scopul de a veni in intampinarea dorintei de manifestare artistica, estetica si plastica a celor mici. Astfel, propunem stimularea unor aptitudini si a unor deprinderi creative, oferindu-le copiilor oportunitatea de a lucra in echipa, intr-un ambient festiv, sub indrumarea unor specialisti, in cadrul Atelierului lui Mos Craciun.

Inscrierile continua

Atelierele se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 9 ani. Cei mici devin “spiridusi” ai Mosului timp de 40 de minute, intr-un cadru de vis, la Targul de Craciun din Sibiu. La fel ca in anii trecuti, pentru scoli, gradinite si grupuri organizate participarea la ateliere se face de luni pana vineri, intre orele 10:00 si 16:00. Campania de programari a fost lansata in 20 octombrie, inscrierile facandu-se  in baza unei programari efectuate online pe www.targuldecraciun.ro. In zilele de weekend, sambata si duminica, Atelierul lui Mos Craciun este deschis tuturor vizitatorilor, fara a fi necesara o programare, intre orele 12:00-20:00.

2 teme noi la Atelierul lui Mos Craciun

Deja cunoscutelor ateliere “Micul brutar Panalim” si “Lumanarar de Craciun” li s-au alaturat doua noi ateliere, care au un mare succes inca din prima zi in care s-au deschis rezervarile. “Biscuiti de Craciun” este atelierul in cadrul caruia copiii invata sa faca biscuiti in diferite forme pornind de la o bila de aluat si ajungand la produsul finit pe care il pot savura alaturi de parinti, fratiori sau prieteni. Al doilea atelier nou – “Pixel Art” este unul inedit, care ii invata pe copii ca pot realiza decoratiuni deosebite cu ajutorul pieselor termoadezive multicolore si imaginatia lor. Acest atelier contribuie la dezvoltarea abilitatilor motrice, la stimularea imaginatiei si a creativitatii si mai ales dezvoltarea concentrarii si atentiei, satisfactia la finalul atelierului fiind maxima.

Atelierul lui Mos Craciun este o componenta a conceptului Colors Of Christmas, proiectul cultural care imbina toate atractiile din perioada Targului de Craciun din Sibiu si este organizat de Asociatia Events for Tourism in parteneriat cu A1 Events si municipalitatea sibiana. Deschis pentru prima data in anul 2007, an in care Sibiul a detinut titulatura de Capitala Culturala Europeana, Targul de Craciun din Sibiu a ajuns cunoscut la nivelul intregii tari pentru amploarea si traditia creata. Colors Of Christmas este un proiect cultural inclus pe Agenda Culturala a Municipiului Sibiu si cofinantat de Consiliul Local prin Primaria Municipiului Sibiu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275