SPORT

Cel mai longeviv conducator din sportul romanesc s-a retras. A trăit aproape jumatate de secol langa echipa

Cel mai longeviv conducator din sportul romanesc s-a retras. A trăit aproape jumatate de secol langa echipa

Mircea Vulc CSU sibiu

Cel mai vechi manager a l unei echipe din Romania a renuntat la functie. Dupa 44 ani la CSU Sibiu, Mircea Vulc s-a retras, la o zi dupa ce gruparea sibiana a ratat calificarea in play-off.

„Mircea Vulc a decis astazi, sa se retraga din conducerea echipei de baschet, dupa 44 de ani in care a activat la echipa galben-albastra, lasand locul unei echipe manageriale, mai tinere. Din pacate, rezultatele slabe ale echipei de baschet, l-a determinat sa ia această decizie. Ea a fost prezentata de Mircea Vulc Consiliului de Administratie, din care fac parte: Marian Caraus (presedinte CA), Mihai Sanislav, Daniel Micu, Cornel Benchea, Adrian Miron si Laurentiu Buduleci.

Consiliul de administratie a luat act de decizia lui Mircea Vulc su a nominalizat la conducerea echipei de baschet pe Horațiu Floca, actual manager sportiv si Laurentiu Buduleci. Horatiu Floca este de 12 ani unul dintre cele mai importante ”motoare” ale echipei sibiene de baschet si membru in Biroul Federal al Federatiei Romane de Baschet”, se arata intr-un comunicat al clubului.

Consiliul de AdministraTie a decis sa il confirme pe Catalin Vulc ca antrenor interimar al echipei de baschet CSU Atlassib Sibiu, pana la finalul acestui sezon. „Vrem sa va informam ca, in ceea ce priveste antrenorul echipei, pentru sezonul următor exista discutii avansate cu reputatul tehnician Dan Fleseriu, sibian, campion national, in anul precedent, cu echipa CSM Tirgoviste. Acesta va fi cel care va avea libertatea să isi formeze o echipa puternica, in jurul sau, o echipa competitiva, care sa ne reprezinte orasul la cel mai bun nivel, se mai arata in comunicatul CSU Sibiu.

Mircea Vulc a ocupat functiile de antrenor secund, antrenor principal si director al CSU Sibiu, cu care a castigat doua titluri de campion national. A fost, de asemenea, antrenor al echipei nationale si vicepresedinte al FR Baschet.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349