SOCIAL

Cel mai ravnit job de sibieni, unul pe care majoritatea il uraste

Cel mai ravnit job de sibieni, unul pe care majoritatea il uraste

 anaf-frauda-antifrauda-evaziune-acte

Mii de sibieni se “bat” pe cateva sute de locuri scoase la concurs de companiile private din Sibiu, sau cele care au ori isi deschid puncte de lucru in judet. Totusi, cel mai ravnit post este unul oferit de o institutie de stat. Paradoxal insa, este faptul ca job-ul “de vis” al sibienilor este unul care ii va aduce ocupantului, multa antipatie.

Este vorba despre postul scos la concurs de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala. Pentru locul liber de  la Sibiu au aplicat nu mai putin de 3613 persoane, cu peste 1000 mai mult decat urmatorul job cautat de sibieni, cel de reprezentant vanzari (SC EVW HOLDING SRL), la care au “visat” 2584 oameni, potrivit unul studiu realizat de site-ul specializat, ejobs.ro.

Locurile de munca de care mai sunt sibienii sunt cele de reprezentant vanzari (Front Officer- Reprezentant vanzari, Mellon Romania – 2092 aplicanti) sau Specialist control stocuri (Pepco Retail SRL – 1556 aplicanti).

Vezi lista cu toate job-urile disponibile in Sibiu pee jobs.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349