EVENIMENT

Cel mai temut proxenet din Europa, Clamparu „Cap de porc” va fi extradat

Cel mai temut proxenet din Europa, Clamparu „Cap de porc” va fi extradat

 

clamparu-police

Unul din cei mai periculosi interlopi din Europa, Ioan Clamparu, a carui retea de prostitutie avea un pilon puternic in Sibiu, va fi extradat, anunta evz.ro.

Ioan Clamparu a fost prins in capitala Spaniei in 2012 si a fost condamnat la 30 ani de inchisoare. Temutul interlop actiona in judetul Sibiu prin intermediul locotenentilor sai: Ovidiu Constantin Pop, Tiberiu Cosmin Matenciuc (zis “Tibi”), Constantin Dinu Lucian (zis “Luci”), Gelu Constantin Gabura, Nicolae Olteanu (zis “Jokerul”), Johann Friederik Bortmes (zis “Sasu”), Vilos samu si Cristian stefan Cioflan (zis “Cristi Grasu”). Toti acestia au fost parte din ancheta procurorilor.
Potrivit plitistilor, Clamparu a dus in Spania peste 600 de fete pe care le obliga sa le prostitueze si carora le lua toti banii. Anchetatorii mai spun ca romanul era unul din cei mai puternici interlopi din Europa. In Spania, el a reusit sa scoata de pe „piata” traficului de carne vie, mafia rusa si albaneza.

Citeste articolul complet pe evz.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279