ACTUALITATE

Locul unde sunt „dresati” comisarii de politie problematici! Lectia de viata de la Centrul chinologic din Sibiu!

Locul unde sunt „dresati” comisarii de politie problematici! Lectia de viata de la Centrul chinologic din Sibiu!

Cea mai importanta scoala de dresaj canin din Romania, Centrul Chinologic de elita de la Sibiu a devenit locul in care sefii IPJ-urilor cu probleme sunt transferati ”disciplinar”.

Astfel, fostul sef de la Inspectoratul Judetean de Politie Hunedoara, comisarul sef, Liviu Gabriel Dumitru a fost numit adjunct al reputatei scoli de dresaj sibiene. Despre Liviu Gabriel Dumitru se spune ca a fost transferat in urma scandalului in care un cunoscut interlop din judet a batut o tanara de 21 ani, jandarm montan, chiar sub privirile unui coleg de-al victimei.

Dar, daca asupra adjunctului planeaza doar suspiciuni, seful ”plin” al Centrului este anchetat de DNA in nu mai putin de 17 dosare penale. Despre fostul sef al IPJ Gorj, Salvador Viorel Caragea se spune ca este ”politistul lui Ponta”.

Detestat de subordonati

Dupa a fost acuzat, printre multe altele, de prietenii cu interlopii din Gorj si de faptul ca a inlocuit un caine politest cu un maidanez, Caragea nu este bine vazut nici la Sibiu. Subalternii sai de la Scoala de dresaj de la Sibiu sunt extreme de nemultumiti atat de faptul ca Salvador Caragea nu are competente in specificul unitatii, dar mai ales de modul in care acesta se poata. ”Vorbeste urat cu toata lumea, nu respect ape nimeni”, spune unul din instructor.

Cititi despre ispravile lui Caragea din timpul mandatului de sef al IPJ Gorj, aici

caine de politie infractor imobilizat


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309