POLITICA

Cerintele parlamentarilor ACL Sibiu presedintilor celor doua camere!

Cerintele parlamentarilor ACL Sibiu presedintilor celor doua camere!

Cerintele parlamentarilor ACL Sibiu presedintilor celor doua camere!2

Deputatul de Sibiu si Copresedintele ACL Sibiu, Raluca Turcan, a declarat ca parlamentarii ACL de Sibiu solicita presedintilor celor doua camere sa convoace Camera Deputatilor si Senatul pentru:

1.    aprobarea solicitarii Parchetelor pentru inceperea urmaririi penale sau pentru cererea de arestare in cazul senatorilor si deputatilor care sunt in astfel de situatii;

2.    introducerea pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor si respingerea Legii amnistiei si gratierii.

Motivele pentru aceasta solicitare sunt simple:

1.    Victor Ponta poate sa demonstreze in al doisprezecelea ceas ca respecta prin fapte, prin vot in Parlament, independenta justitiei si egalitatea in fata legii.

2.    Victor Ponta poate demonstra in ultima zi a campaniei electorale, prin fapte, ca se poate desprinde de grupul economic si infractional din jurul sau care asteapta legea aministiei si gratierii. Acest grup l-a impins in fruntea PSD, in fruntea Guvernului, in cursa prezidentiala si il face pe Victor Ponta un politician manevrabil.

3.    Victor Ponta are o ultima sansa sa demonstreze ca sustine statul de drept.

ACL are pana acum 21 de astfel de solicitari respinse de majoritatea PSD in Parlament.

Astazi facem o ultima astfel de solicitare, tocmai pentru ca ne dorim ca romanii sa aleaga in turul II candidatul care sustine prin fapte ceea ce declara.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275