SOCIAL

Chirurgia sibiana, reprezentata la cel mai inalt nivel de Prof. Univ. Dr. Dan Sabau!

Chirurgia sibiana, reprezentata la cel mai inalt nivel de Prof. Univ. Dr. Dan Sabau!

Chirurgia sibiana, reprezentata la cel mai inalt nivel de Prof. Univ. Dr. Dan Sabau!2

In perioada 10-11 octombrie 2014, la Bucuresti, a avut loc cea de-a doua editie a conferintei ‘Actualitati in Diagnosticul si tratamentului Cancerului Mamar’, manifestare stiintifica de prestigiu la care au participat personalitati ale medicinii autohtone si internationale.

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu a fost reprezentat la congres de catre Prof. Univ. Dr. Dan Sabau, medic sef Sectia Clinica Chirurgie II din cadrul celei mai mari institutii spitalicesti din judet, in calitate de moderator al mai multor sesiuni stiintifice ale conferintei.

Printre personalitatile participante s-au numarat Prof. Dr. Dorel Sandesc, Ministru Secretar de Stat in cadrul Ministerului Sanatatii si Prof. Dr. Mircea Beuran, Presedintele Societatii Romane de Chirurgie si Director al Departamentului Chirurgie al UMF Bucuresti. Alaturi de acestia au conferentiat specialisti de renume din Germania, Grecia, Turcia, Austria, Italia si Egipt precum si din tara (Bucuresti, Sibiu Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta, Targu Mures).

‘Am fost onorat sa dau curs invitatiei de a modera mai multe sesiuni stiintifice la aceasta manifestare de un inalt nivel, cu o participare de exceptie. Consider ca aparitia sa este una bine venita si necesara, dupa o perioada de amortire a fenomenului de cercetare oncologica. Tematica abordata a fost una diversa, cu veleitati in zona cercetarii, modernizarii si adaptarii la cele mai noi cuceriri in domeniu, in zona chimioterapiei, radioterapiei, in zona anatomiei patologice, imagisticii medicale, chirurgiei plastice si reconstructive si chirurgiei oncologice’, a declarat Prof. Univ. Dr. Dan Sabau.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309