CULTURA

CibinFEST da startul distractiei in Piata Mare!

CibinFEST da startul distractiei in Piata Mare!

CibinFEST da startul distractiei in Piata Mare!2

Animatia incepe joi cu sute de butoaie de bere, specialitati culinare, parc de distractii, muzica live si atmosfera de distractie. Acestea sunt principalele atractii pe care organizatorii le-au pregatit pentru vizitatorii acestei editii, de joi pana duminica, in centrul orasului.

Amenajarea este pe ultima suta de metri. Distractia va avea loc in marele cort de 2400 mp, acesta fiind pregatit pentru ultimele decoruri. Cortul va fi deschis zilnic de la ora 10.

Atractiile parcului de distractii vor fi si ele curand pe pozitii. De joi incepand, iubitorii de senzatii tari vor putea incerca atractiile extreme, iar cei mici vor avea parte de o noua surpriza.

Inaugurarea oficiala va avea loc joi, la ora 18:30, cand se va da cep primului butoi de bere al celei de-a patra editii CibinFEST. Editia de anul acesta a deja consacratului CibinFEST va confirma 4 ani de traditie, propunand sibienilor un program variat, in care se vor regasi concerte, show-uri de fanfara, reprize de muzica antrenanta mixata de DJ. Pe durata a patru zile, incepand cu joi, 25 septembrie si pana duminica, 28 septembrie, Piata Mare va deveni locul in care distractia va fi cuvantul de ordine.

In prima zi a festivalului, de la ora 19:00 pana la ora 23:00, va avea loc concertul sustinut de Spatzen 2000, formatia austriaca partenera in acest eveniment care a incalzit si atmosfera toamnei trecute.

Vineri, 26 septembrie, dimineata de la ora 10 va debuta in acorduri antrenante de muzica DJ, moment urmat de concertul de fanfara H-Musikanten incepand cu orele 14:00, iar, dupa o scurta pauza, la ora 19:00, Spatzen 2000 va ridica in picioare intreaga audienta cu slagarele sale.

In cea de-a treia zi, sibienii vor fi invitati la reprize de muzica, antren in acorduri de fanfara, sustinute de fanfara ‘Sunetul muzicii’, iar seara va deveni incendiara cu ajutorul trupei Spatzen 2000, pe care, cu siguranta, sibienii ii vor primi in ropote de aplauze.

Surpriza zilei de duminica, 28 septembrie, va fi CibinFEST Quintet, o trupa care s-a nascut din dorinta de a confirma puterea sibienilor de a crea o atmosfera unica la ei acasa si de a consacra, printr-o traditie autentica, evenimentul sugestiv intitulat ‘CibinFEST’. Ultima seara va fi transformata intr-un eveniment de neuitat de formatia Spatzen 2000, care va concerta intre orele 19:00 — 23:00, iar hiturile lor vor razbate pana in inima Transilvaniei, pentru a pastra emotia unui festival autentic, indragit nu numai de sibieni, ci cunoscut in intreaga Europa.

CibinFEST este un eveniment organizat de Asociatia Events For Tourism in parteneriat cu A1 Events, actiune cofinantata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Sibiu, partenerul principal al evenimentului fiind producatorul de bere Ursus si Reken, furnizorul celui mai mare cort montat vreodata in Piata Mare.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309