CULTURA

Cibinfest se pregateste sa anime Piata Mare din Sibiu!

Cibinfest se pregateste sa anime Piata Mare din Sibiu!

Cibinfest se pregateste sa anime Piata Mare din Sibiu!2

CibinFEST isi asteapta fanii si anul acesta in Piata Mare. Reteta care i-a asigurat succesul ramane neschimbata: parc de distractii, hectolitri de bere, produse autohtone, muzica de inspiratie bavareza si mii de oameni care sarbatoresc impreuna venirea toamnei. Ca in fiecare an, evenimentul va avea loc in ultimul weekend al lunii septembrie, in perioada 25—28 septembrie.

Parcul de distractii revine in Piata Mare

Ciocanele, Caracatita, Montagne russe-ul pe doua niveluri vor asigura senzatii tari tinerilor, iar pista de masinute si alte jocuri pentru oameni mari si mici, vor “decora” si in acest an Piata Mare din Sibiu si vor contribui la crearea atmosferei si a momentelor de neuitat.

Die Spatzen 2000, targ de toamna si delicatese culinare

Muzica buna da tonul distractiei. Die Spatzen 2000, formatie deja cunoscuta sibienilor si indragita de acestia va da tonul distractiei in fiecare seara pe scena din cort.

Vizitatorilor le este pregatit un program variat, in care se vor regasi concerte, show-uri de fanfara si reprize de muzica antrenanta mixata de DJ. Pentru a accentua specificul local al evenimentului show-urile de fanfara sunt sustinute de sibienii de la Sunetul Muzicii si H-Musikanten, care ne vor surprinde placut cu niste momente inedite, create special pentru CibinFEST.

Pentru a completa atmosfera de voie buna, la casutele din Piata Mare vizitatorii vor gasi dulciuri delicioase, jucarii, bijuterii, suveniruri si diferite lucruri amuzante. Pentru a savura din roadele toamnei, la mustaria de la CibinFEST mustul se prepara pe loc.

CibinFEST este un eveniment organizat de Asociatia Events For Tourism in parteneriat cu A1 Events, actiune cofinantata de Consiliul Local Sibiu prin Primaria Sibiu, partenerul principal al evenimentului fiind producatorul de bere Ursus si Reken, furnizorul celui mai mare cort montat vreodata in Piata Mare.

Mai multe informatii pe site-ul www.cibinfest.ro sau facebook.com/cibinfest


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275