ACTUALITATE

Cindrea ar face alianta cu PDL la Consiliul Judetean

Cindrea ar face alianta cu PDL la Consiliul Judetean

Ruptura USL ar putea duce la coalitii surprinzatoare la Sibiu. Presedintele Consiliului Judetean Ioan Cindrea a declarat, miercuri, ca ar lua in calcul chiar o alianta cu PDL, pentru a-si forma o majoritate, in conditiile in care, in acest moment, situatia voturilor nu ii este deloc favorabila.

„Eu as dori ca alianta cu PNL sa continue la Sibiu, dar mai avem si alte variante de coalitie, iar aici intra si PDL-ul”, a declarat Cindrea.
De partea cealalta, presdintele PDL Sibiu, deputatul Raluca Turcan a refuzat sa comenteze. „Vineri voi organiza o conferinta de presa in care ne vom expune punctul de vedere”, a precizat Turcan.
In CJ Sibiu, PSD si FDGR au cate 9 consilieri, PDL 7, PNL si PPDD cate 3, iar PC 2. In acest context, Cindrea are nevoie de minim 17 voturi pentru a-si asigura majoritatea. In cazul in care nu isi va putea asigura o majoritate, PSD risca sa piarda postul de vicepresedinte al CJ, Ioan Banciu (foto, in prim plan).ioan banciu si ioan cindrea


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219