POLITICA

Cindrea n-a vrut sa devina din „dulau” un „catelus”. Mai bine si-a dat demisia

Cindrea n-a vrut sa devina din „dulau” un „catelus”. Mai bine si-a dat demisia

Liderul PSD Sibiu, Ioan Cindrea a experimentat pe propria piele morala fabulei „egalitate, dar nu pentru catei” dupa ce a fost executat de liderii de la centru. Si-a dat demisia din conducerea organizatiei, dupa ce Comitetul Executiv al PSD l-a scos de pe liste la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

cindrea, dragnea,ponta

Cel mai important lider PSD Sibiu din ultimii 15 ani a fost exclus de pe pozitia 1 la Camera Deputatilor in urma aplicării codului de conduita al partidului, el fiind condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese, potrivit Mediafax. Nu de acelasi tratament au avut parte liderul PSD Liviu Dragnea, de asemena condamnat cu suspendare in dosarul Referendumului, si nici Victor Ponta, urmărit penal si pus sub control judiciar in dosarul „Sova”.

Codul de etica si conduita al PSD prevede că un membru pus sub control judiciar, indiferent pentru ce infracţiune, nu va beneficia de sprijinul partidului în alegeri.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309