POLITICA

Cindrea vrea sa il bata din nou pe Johannis la el acasa. „Vrem locul 1 la prezidentiale. In turul 2”

Cindrea vrea sa il bata din nou pe Johannis la el acasa. „Vrem locul 1 la prezidentiale. In turul 2”

Klaus Iohannis Sunt deranjati pentru ca le iau procentele, am ajuns la 30!2PSD Sibiu si-a reafirmat sprijinul total pentru sustinerea lui Victor Ponta la presedintia Romaniei, 800 de membri votand in unanimitate pentru candidatura sefului de partid.

Intr-un discurs tinut in fata colegilor sai, presedintelele PSD Sibiu Ioan Cindrea spune ca ”Victor Ponta este singurul om la ora actuala care poate prelua conducerea acestei tari mult incercate de regimul Basescu si acolitii acestuia”. Cindrea mai spune ca primul ministru „dovedeste in fiecare zi ca imbina curajul tineretii cu intelepciunea maturitatii”.
In contextul rezultatului de la alegerile europarlamentare, când PSD Sibiu a reusit pentru prima oara sa castige chiar in fieful lui Klaus Johannis, social democratii vor sa repete scorul don luna mai. „De la Sibiu se asteapta obtinerea aceluiasi rezultat remarcabil de la alegerile europarlamentare, adica locul intai. Locul intai pentru Victor Ponta in turul al II-lea”, a declarat Ioan Cindrea.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349