ACTUALITATE

Cine este sotia lui Klaus Iohannis, noua Prima Doamna a Romaniei! VIDEO

Cine este sotia lui Klaus Iohannis, noua Prima Doamna a Romaniei! VIDEO

Cine este Carmen Iohannis, sotia presedintelui ales Klaus Iohannis, care va deveni noua Prima Doamna a Romaniei.

Carmen Iohannis are 54 de ani si este profesoara de limba engleza, materie pe care o preda la Colegiul ”Gheorghe Lazar” din Sibiu din 1990.

Carmen si Klaus Iohannis sunt casatoriti de 25 de ani. Intr-un interviu pentru Pro TV, Klaus Iohannis a declarat ca si-a cunoscut sotia intr-un grup de prieteni si au decis sa ramana impreuna.

Noua Prima Doamna a tarii a fost intampinata cu aplauze si flori de catre elevii sai, in a doua zi dupa alegerile prezidentiale.

„Incerc sa-mi fac cat mai bine pot meseria intotdeauna si sper ca, in calitate de Prima Doamna, sa fac la fel”, a declarat Carmen Iohannis.

„Le-am spus elevilor ca aceasta (victorie) este o dovada in plus a faptului ca bunul simt, modestia si intentiile bune inving intotdeauna pana la urma”, a declarat noua Prima Doamna.

Presedintele ales spune ca sotia sa este pregatita sa isi asume rolul de Prima Doamna.

”Este pregatita sa fie Prima Doamna. Ne-am asumat amandoi ca aici vom ajunge si am luat in calcul sa venim la Bucuresti”, a declarat Klaus Iohannis.

In anul 2013, Carmen Iohannis a obtinut venituri de 26.247 lei ca profesoara.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279