ADMINISTRATIE

Circulati cu atentie! Noi strazi cu sens unic in Sibiu!

Circulati cu atentie! Noi strazi cu sens unic in Sibiu!

sens-unic

Patru noi strazi din Sibiu vor avea tronsoane pe care se va circula pe un singur sens, iar reprezentantii Primariei Sibiu ii avertizeaza pe soferi sa circule cu atentie, pentru a evita eventualele accidente.

Strazile care au suferit modificari sunt: Spartacus, pe tronsonul dintre strada Fratii Grachi si intersectia cu strada Balea – pe acest tronson se va circula dinspre strada Fratii Grachi spre strada Balea, Aleea Rosiorilor – se va circula dinspre strada Rahovei spre strada Luptei, strada Oltului – se va circula dinspre strada Viitorului spre strada Popovici Banateanu si strada Smighelschi – se va circula dinspre strada Popovici Banateanu spre strada Viitorului.

”In scopul instituirii sensurilor unice Primaria Sibiu a instalat semnele de circulatie corespunzatoare. Pentru a evita eventualele incidente, ii rugam pe soferi sa circule cu atentie in aceasta perioada si sa respecte semnele de circulatie si marcajele din zona”, avertizeaza municipalitatea.

De asemenea, Comisia de Circulatie a aprobat efectuarea unor lucrari de modernizare a retelelor de gaz pe pe alte trei strazi. Pe strazile Ana Ipatescu si Garii se vor efectua cuplari ale noii retele in perioada 7 – 21 octombrie, actiunea urmand sa se desfasoare in conditii de trafic. Pe strada Autogarii au fost de asemenea aprobate lucrari la reteaua de gaz, dar acestea au fost limitate la trotuare, constructorul avand obligatia de a reface complet trotuarul.

Lucrarile de reparatii la podul CFR de pe soseaua Alba Iulia se vor executa in acest week-end, in 10 si 11 octombrie. Constructorul angajat de societatea care administreaza caile ferate a solicitat aviz pentru restrangerea traficului in zona acestui pod de la patru benzi la doua benzi. Tot pe soseaua Alba Iulia, in dreptul noului magazin Penny Market, se va lucra in acest week-end la un racord la reteaua de apa si canalizare, constructorul primind aviz sa restrictioneze o banda de circulatie in aceasta zona.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275