EVENIMENT

Cisterna cu motorina rasturnata pe “Drumul hotilor”

Cisterna cu motorina rasturnata pe “Drumul hotilor”

O cisterna incarcata cu opt tone de motorina s-a rasturnat, marti dupa-amiaza, in municipiul Sibiu, existand scurgeri din combustibilul pe carosabil, iar la locul accidentului au ajuns politisti si pompieri care au inchis traficul in zona.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, Bianca Sabau, a declarat ca cisterna incarcata cu opt tone de motorina s-a rasturnat pe Calea Surii Mici din municipiul Sibiu, la locul accidentului deplasandu-se mai multe echipaje de pompieri.

Potrivit acesteia, din cisterna se scurge combustibil, iar specialistii intervin pentru limitarea efectelor accidentului.

La randul sau, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes, a precizat ca autovehiculul s-a rasturnat in afara partii carosabile, iar combustibilul care se scurge provine din cisterna, si nu de la rezervor.

Baltes a spus ca traficul in zona este complet blocat, dar ca nu sunt victime si nici nu exista „pericol public”.

„In zona a fost intrerupta complet circulatia, in accident nu s-au inregistrat victime si nu exista pericol public”, a spus ea.

Zona unde s-a produs accidentul este situata la iesirea din municipiul Sibiu spre Medias. (foto: turnulsfatului.ro)


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279