ACTUALITATE

Clujul a fost bagat in ceata. Zboruri redirectionate spre Sibiu

Clujul a fost bagat in ceata. Zboruri redirectionate spre Sibiu

Mai multe curse aeriene de pe Aeroportul ”Avram Iancu” din Cluj au fost redirectionate către Sibiu, din cauza cetii, au anuntat reprezentantii aeroportului clujean. Potrivit Mediafax, sunt afectate zboruri spre si dinspre Bucuresti, Londra – Luton, Charleroi, Sheffield si Munchen – Memmingen.

Wizzair vine la sibiu

”Sapte curse interne si internationale sunt afectate de ceata de pe aeroportul clujean. La sosiri este intarziat zborul de la Bucuresti, care trebuia sa aterizeze la ora 7,40 dar si cel care urma sa ajunga la 9,10, iar la plecari a fost anulata cursa spre Londra – Luton, iar cele spre Charleroi, Sheffield si Munchen – Memmingen au fost redirectionate la Sibiu. De asemenea, zborul spre Bucuresti care trebuia sa decoleze la ora 8,10 inregistreza intarziere de 5 ore, ora estimata de plecare fiind 13”, au precizat sursele citate.

Judetul Cluj se afla vineri sub cod galben de ceata, dupa ce si in cursul zilei de joi ceata a perturbat traficul pe Aeroportul International ”Avram Iancu”, cursele fiind intarziate, anulate sau redirectionate spre Sibiu.

Sursa: Mediafax


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349