SOCIAL

Cod galben de ploi si vant puternic in judetul Sibiu

Cod galben de ploi si vant puternic in judetul Sibiu

harta cod galben

Judetul Sibiu se afla sub cod galben de ploi torentiale si vijelii, din aceasta dupa-amiaza, de la ora 16,00 anunta Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Codul este valabil si pentru alte 13 judete Timis, Caras-Severin, Meheinti, Dolj, Olt, Teleorman, Gorj, Dambovita, Prahova, Covasna, Brasov, Alba si Hunedoara, unde vor fi averse si intensificari ale vantului.

De asemenea, ANM a emis o avertizare cod portocaliu de ploi torentiale în Gorj, Valcea, Arges si Dambovita, începand de joi, ora 20.00, si pana vineri, ora 10.00, iar începand cu ora 16.00 este cod galben în 14 judete,.

Potrivit unei avertizari cod portocaliu emise joi dimineata de ANM, în judetele Gorj, Valcea, Arges si în zona de munte a judetului Dambovita va ploua abundent, iar cantitatile de apa vor depasi local 50 l/mp si izolat 70 l/mp.

De asemenea, a fost emis cod galben pentru intervalul joi, ora 16.00, vineri, ora 16.00, cand  ploile se vor intensifica si extinde în Oltenia, Banat, cea mai mare parte a Munteniei, sudul Transilvaniei, precum si în zona montana. Vor fi mai ales averse si se vor cumula cantitati de apa ce vor depasi local 25-30 l/mp si izolat 50 l/mp. În sudul si sud-vestul teritoriului vantul va avea intensificari, cu viteze de 50-55 km/h.

Sursa: www.mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275