TIMP LIBER

Cod galben in tot judetul Sibiu. Ploi, vant puternic si ninsori pana maine seara

Cod galben in tot judetul Sibiu. Ploi, vant puternic si ninsori pana maine seara

harta cod galben

Judetul Sibiu va intra, de la ora 15,00, sub cod galben de ploi, ninsoare si vant puternic, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) care a emis o avertizare pentru 20 de judete din nordul, centrul, estul si sud-estul tarii. Meteorologii avertizeaza ca de luni dupa-amiaza si pana marti seara vor fi ploi, lapovita si ninsori, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de peste 50-60 de kilometri pe ora.

Avertizarea cod galben a fost emisa pentru judetele Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Suceava, Neamt, Bacau, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Braila, Constanta, Tulcea, Galati si Vrancea, fiind valabila de luni, ora 15.00, pana marti, la ora 20.00.

„In intervalul mentionat, in regiunile estice si sud-estice vor fi precipitatii sub forma de ploaie si trecator lapovita sau ninsoare, iar vantul va avea intensificari cu viteze la rafala de peste 50-60 km/h. Cantitatile de apa vor depasi local 20-25 l/mp, iar in judetele Galati, Braila, Tulcea si Constanta, pe arii restranse, 40-50 l/mp”, se arata in avertizarea transmisa de Administratia Nationala de Meteorologie.

In zona Carpatilor Orientali si Meridionali va ninge, se va depune strat nou de zapada si vor fi intervale in care ninsoarea va fi viscolita.

Sursa: Mediafax


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349