TIMP LIBER

Comuna sibiana pusa de americani alaturi de Santorini si campurile de levantica de la Provence

Comuna sibiana pusa de americani alaturi de Santorini si campurile de levantica de la Provence

Americanii de la celebra revista Cosmopolitan au numai cuvinte de lauda la adresa unei comune din judetul Sibiu, pe care o aseaza langa locuri celebre din lume, precum insula Santorini, din Grecia sau celebrele campuri de levantica din sudul Frantei, de la Provence.

Biertan-jud.-Sibiu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto: turism.gov.ro

Biertan, pentru ca despre aceasta localitate este vorba, este descrisa de Cosmopolitan drept „un oras desprins parca dintr-un film Disney”, scrie adevarul.ro.
„Daca vrei sa descoperi si alte peisaje de poveste, atunci nu uita sa vizitezi biserica fortificata din localitate, o atractie istorica incredibil de frumoasa”, scriu americanii.
Pe lista Cosmopolitan se mai gasesc localitatea Fethiye (Turcia), Parcul National Port Campbell (Victoria, Australia) sau Parcul National Zhangjiajie din China despre care se spune ca a inspirat scenariul celebrului film „Avatar”, regizat de James Cameron.

Foto:caplimpede.ro, www.zepelintour.rowww.unica.rowww.util21.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309