SOCIAL

Conferinta Internationala KSEM 2014 la ULBS Sibiu in perioada 16-18 octombrie!

Conferinta Internationala KSEM 2014 la ULBS Sibiu in perioada 16-18 octombrie!

Conferinta Internationala KSEM 2014 la ULBS Sibiu in perioada 16-18 octombrie!2

Universitatea ‘Lucian Blaga’ din Sibiu organizeaza in perioada 16-18 octombrie 2014 cea de-a VII-a editie a Conferintei Internationale Knowledge Science, Engineering and Management – KSEM 2014.

Conferinta KSEM reprezinta un reper in domeniul cercetarii stiintei cunoasterii, al ingineriei si al managementului si reuneste in fiecare an specialisti si experti din intreaga lume.

Editiile anterioare ale evenimentului au avut loc in China, Australia, Austria, Irlanda si Statele Unite ale Americii, constituind platforma ideala pentru schimbul de idei si bune practici in vederea unei mai bune conceptualizari a notiunilor cheie care definesc societatea bazata pe cunoastere.

Pentru cea de-a VII-a editie, ce se desfasoara in Sibiu, au fost selectate circa 35 de lucrari de la specialisti din China, Franta, Austria, SUA, Grecia, Japonia, Marea Britanie, Spania, Germania, etc., lucrari publicate in prestigioasa editura Springer.

‘Tehnologiile moderne au un puternic impact asupra felului in care noi intelegem valoarea interactiunilor noastre sociale si a granitelor pe care trebuie sa le stabilim ca sa cream o societate mai buna, mai intelegatoare, prin aplicarea cunostintelor. Pe de alta parte, aceleasi tehnologii moderne ne provoaca pe noi, institutiile de educatie, sa pregatim forta de munca a viitorului intr-o maniera potrivita. Este o onoare pentru Universitatea ‘Lucian Blaga’ din Sibiu sa gazduiasca si sa organizeze cea de-a saptea editie a Conferintei Internationale Knowledge Science, Engineering and Management — KSEM 2014′, spune prof. Univ. Dr. ing. Ioan Bondrea, rectorul Universitatii ‘Lucian Blaga’ din Sibiu.

Invitati speciali ai conferintei sunt prof. Univ. Dr. Ruqian Lu, prof. Univ. Dr. Dimitris Karagiannis, prof. Univ. Dr. Pericles Loucopoulos si prof. Univ. Dr. Gheorghe Cosmin Silaghi.

Dr. Ruqian Lu este unul din pionierii ingineriei software din China, Presedinte al Academiei Chineze de Stiinta.

Prof. Dimitris Karagiannis este profesor la Universitatea din Viena, domeniul sau de expertiza incluzând inteligenta artificiala.

Dr. Pericles Loucopoulos este profesor la Loughborough University Leicestershire din Marea Britanie si este printre primii specialisti implicati in dezvoltarea sistemelor online de brokeraj real-time.

Prof. Univ. Dr. Gheorghe Cosmin Silaghi este profesor la Universitatea Babes Bolyai, sef al Departamentului de Informatica Economica. Desfasoara cercetari in domenii precum securitatea si tehnicile de management ale resurselor in medii nesecurizate, cum ar fi retelele utilizator-la-utilizator (peer-to-peer), serviciile de cloud sau volunteer computing.

Lucrarile conferintei KSEM vor debuta joi, 16 octombrie 2014, de la ora 09:00 in Sala Senatului din cladirea Facultatii de Medicina, Str. Lucian Blaga Nr. 2.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309