ACTUALITATE

Consilierul local din Medias care a vrut sa lase cainii fara voce, are o noua propunere. Ce i-a mai trecut prin cap

Consilierul local din Medias care a vrut sa lase cainii fara voce, are o noua propunere. Ce i-a mai trecut prin cap

Consilierul local din Medias, care a vrut sa oblige proprietarii de caini din oras sa le taie corzile vocale, loveste din nou. Dupa ce colegii din CL Medias au refuzat sa ia in discutie proiectul sau de hotarare, Ioan Ciulea revine cu o noua propunere.

Acesta vrea ca stapanii cateilor sa le pregateasca acestora un loc in casa, unde sa stea pe timpul noptii, in caz contrar urmand sa fie amendati.

„Trebuie sa dam o hotarare cu privire la aceasta problema. Vecinii care au caini care-i deranjeaza pe altii ar trebui sa fie obligati sa-i tina in casa, de la orele 22.00 pana la 7.00 dimineata, iar in weekend sa-i tina pana la ora 9.00 in casa, pentru ca sunt pensionari si copii care vor sa mai doarma. Urmeaza ca propunerea asta sa o punem in aplicare si sa o votam”, a declarat marti, pentru AGERPRES, Ioan Ciulea.

Ioan Ciulea -consilier local medias

Consilierul din Medias este convins ca, de aceasta data, propunerea sa „nu contravine legilor tarii si nici protectiei animalelor”.

Ioan Ciulea propune amenzi cuprinse intre 5.000 si 10.000 de lei pentru proprietarii care nu isi vor tine in case cainii galagiosi. La a patra amenda, proprietarul ar trebui sa ramana fara caine.

„Daca acel caine face parte din familia respectiva, atunci, domnule, tine-l in casa. Fiecare casa are un hol. Eu am vorbit cu colegii mei si aproape 60-70% sunt de acord cu aceasta propunere. Eu doresc sa le dam amenda la cetatenii care nu respecta aceasta hotarare, amenda intre 5.000 si 10.000 de lei, ca sa simta proprietarul cainelui ca trebuie sa tina acest caine intr-un adapost. La a patra amenda, instrainam cainele si am terminat balamucul”, este de parere Ioan Ciulea.

Sursa: Agerpres

nera in pat


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279