EVENIMENT

Consiliul Judetean reactioneaza sec dupa descinderile de la Spitalul de Psihiatrie

Consiliul Judetean reactioneaza sec dupa descinderile de la Spitalul de Psihiatrie

Consiliul Judetean Sibiu a oferit o prima reactie dupa descinderile pe care politistii si procurorii le-au facut, in aceasta dimineata, la Spitalul de Psihiatrie, institutie pe care o are in subordine. Reprezentanții CJ Sibiu s-au ferit sa comenteze in vreun fel actiunile politistilor, spunand doar ca perchezitiile au vizat  ”studii clinice efectuate de spital”.

Spitalul_de_Psihiatrie_din_Sibiu

”Cadre ale Inspectoratului Județean de Poiliție Sibiu sunt prezente  la Spitalul de Psihiatrie „Gheorghe Preda” din Sibiu pentru a pune in aplicare o ordonanta a unui parchet, care vizeaza ridicarea anumitor documente avand ca obiect studii clinice efectuate de spital”, se arata in comunicatul CJ Sibiu.

Potrivit turnulsfatului.ro, medicul vizat de procurori este Cosmina Muntean, care desfasoara un studio clinic la Spitalul de Psihiatrie si este membru supleant in Consiliul de Administratie al Spitalului de Psihiatrie Dr. Gh. Preda din Sibiu, fiind numita de presedintele Consiliului Judetean. Paralel, Comina Muntean ofera consultatii si la clinica privata Carpe Diem.

Citeste si Perchezitii la cabinetele mai multor medici sibieni vizati de intr-un dosar de coruptie


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279