ADMINISTRATIE

Consiliul Judetean Sibiu a dat startul procedurii de licitatie pentru PROGRAMUL LAPTE SI CORN 2014/2015!

Consiliul Judetean Sibiu a dat startul procedurii de licitatie pentru PROGRAMUL LAPTE SI CORN 2014/2015!

Consiliul Judetean Sibiu a dat startul procedurii de licitatie pentru PROGRAMUL LAPTE SI CORN 20142015!1

Consiliul Judetean Sibiu a dat startul procedurii de licitatie pentru serviciile de furnizare a laptelului si cornului pentru anul scolar 2014/2015. Denumirea oficiala a programului este ”Furnizarea si distributia produselor lactate si de panificatie pentru copiii prescolari din gradinitele de stat si private cu program normal de 4 ore si elevii din clasele 0-VIII din invatamantul preuniversitar de stat si privat din judetul Sibiu, pentru anul scolar 2014-2015”.

”Acest program prin care elevii si prescolarii primesc zilnic produse lactate si de panificatie este foarte important pentru noi, motiv pentru care am considerat necesar sa deschidem mai devreme procedurile de licitatie. Sunt convins ca pana in luna septembrie, cand incepe noul an scolar, toate aspectele vor fi rezolvate si vom putea furniza aceste produse chiar din prima zi”, spune Ioan Cindrea, presedintele Consiliului Judetean Sibiu.

Pretul contractului variaza in functie de numarul de elevi prezenti efectiv la cursuri, iar valoarea estimata fara tva depaseste 7,2 milioane lei pentru anul scolar urmator. Pentru anul scolar 2014/2015 se estimeaza ca vor fi inscrisi aproximativ 43.200 de prescolari si elevi in clasele 0-VIII. Ei vor avea alocati cate 1,17 lei pentru fiecare din cele 177 de zile de scoala. Potrivit caietului de sarcini, produsele lactate de baza acceptate sunt laptele tratat termic sau UHT, iar ca produse derivate: iaurt simplu, lapte batut, sana sau kefir. La produsele de panificatie de baza sunt cornurile sau batoanele, iar ca produse derivate acceptate: covrigii simpli sau biscuitii uscati.

Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8 iulie 2014, ora 09:00, iar la ora 10:00 vor fi deschise ofertele. Licitatia se va finaliza prin etapa electronica, in sistemul SEAP.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349