CULTURA

Constantin Chiriac a primit Premiul de Excelenta pentru Contributie la imaginea Romaniei!

Constantin Chiriac a primit Premiul de Excelenta pentru Contributie la imaginea Romaniei!

Festival International de Sibiu 2004

Constantin Chiriac, director general al Teatrului National Radu Stanca, presedinte al Festivalului International de Teatru de la Sibiu a primit Premiul de Excelenta pentru Contributie la imaginea Romaniei in lume la Gala Biz 15 ani, care a avut loc in Bucuresti pe 17 septembrie, la Biavati Events.

Revista Biz, prima revista de afaceri din Romania si una dintre cele mai importante publicatii de gen, a implinit 15 ani de existenta. Cu aceasta ocazie echipa redactionala a organizat o gala exclusiva in care a decernat premii de excelenta celor mai cunoscuti profesionisti ai lumii de business din Romania.

Printre laureati s-au numarat pesonalitati care au demonstrat ca in ultimii 15 ani au stiut sa faca perfomanta, iar pentru fiecare premiu acordat in cadrul galei, manageri si antreprenori de top au laudat meritele deosebite ale celor premiati.
Laudatio pentru Constantin Chiriac a fost rostit de Camelia Sucu:

Absolvent de actorie, a jucat in peste 20 de filme (inclusiv in clasicul „Morometii”) si in peste 50 de spectacole de teatru. Conduce de aproape 15 ani Teatrul National „Radu Stanca” din Sibiu.

In 1994 a avut ideea indrazneata de a aduce pe scena romaneasca actori straini in cadrul unui nou tip de eveniment cultural: Festivalul International de Teatru de la Sibiu.

Datorita unei puteri de munca remarcate de toti colaboratorii, dar si unei vointe de fier, a transformat Festivalul de Teatru de la Sibiu intr-un brand international, care aduna anual mii de artisti din toate colturile lumii.

Festivalul creat de el a fost unul dintre cele mai puternice argumente in favoarea desemnarii Sibiului drept Capitala Culturala Europeana in 2007.

Dincolo de harul artistic, dovedeste si pricepere manageriala, festivalul al carui director este reusind sa inregistreze un profit considerabil. Dar pentru el, scopul principal al Festivalului de la Sibiu este bucuria oamenilor.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309