ECONOMIE

Continuam STUDIILE dar nu si AUTOSTRAZILE! CNADNR vrea studii de fezabilitate pentru Sibiu-Pitesti, Sibiu-Fagaras!

Continuam STUDIILE dar nu si AUTOSTRAZILE! CNADNR vrea studii de fezabilitate pentru Sibiu-Pitesti, Sibiu-Fagaras!

Continuam STUDIILE dar nu si AUTOSTRAZILE! CNADNR vrea studii de fezabilitate pentru Sibiu-Pitesti, Sibiu-Fagaras!2

CNADNR vrea in continuare studii de fezabilitate, de aceasta data pentru autostrazile Sibiu – Pitesti, Sibiu – Fagaras si centura Bucuresti Nord, insumand circa 242 de kilometri la un pret de 119 milioane lei (27 milioane euro), cu TVA.

Procedurile vizeaza revizuirea studiilor pentru autostrada SibiuFagaras (72,5 km) si autostrada de centura Bucuresti Nord (52,7 km), precum si revizuirea/actualizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada SibiuPitesti (116,6 km).

Cele trei contracte au o valoare totala estimata cuprinsa intre 81,2 si 96 milioane lei, fara TVA. In valoarea maxima este inclusa si achizitia unor servicii similare, potrivit anunturilor CNADNR.

Proiectele vor fi finantate din fonduri europene nerambursabile si cu bani de la bugetul de stat.

Contractele, cu termen de un an de la adjudecare, vor fi atribuite prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai mic.

Cererile de participare sau ofertele pot fi depuse in perioada 22 – 24 iulie.

CNADNR intentioneaza sa liciteze in acest an proiecte pentru elaborarea sau refacerea unor studii de fezabilitate necesare constructiei a aproape 1.800 de kilometri de autostrada.

Compania a lansat la inceputul lunii mai procedurile pentru contractarea de studii necesare constructiei a zece autostrazi, insumand aproximativ 1.000 de kilometri, iar la finalul lunii a publicat anunturile de participare pentru alte patru autostrazi, de circa 430 kilometri.

Romania are in prezent 646 kilometri de autostrada.

Reprezentantii CNADNR au anuntat recent ca au primit 50 de contestatii pentru documentantia aferenta primelor zece licitatii.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279