CULTURA

Copiii învață și se joacă mai mult la Teatrul Gong în luna martie

Copiii învață și se joacă  mai mult la Teatrul Gong în luna martie

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu a pregătit, în luna martie, maimulte ateliere de creație și spectacole pentru copii. Programul atelierelor este gândit ca o platformă prietenoasă prin care participanții să își dezvolte abilitățile creative și de comunicare în grup.
Aurelia Călinescu (Atelierul de Meșterilit) și Diana Ribana (Atelierul de Creat Povești) își propun să dezvolte un model de activități interactive inedite, pline de energie, în care cei mici descoperă tehnici de lucru manual pentru a crea scenete cu ajutorul unor obiecte, măști sau figurine create în cadrul modulelor de creație. „Atelierul de Sâmbătă” este unul dintre cele mai apreciate proiecte ale Teatrului pentru Copii din Sibiu.
Dacă până acum programul atelierelor includea o singură serie de activități de la ora 11:00, la cererea publicului, începând din luna martie, copiii se vor putea bucura de două serii de ateliere, în fiecare sâmbătă, de la ora 10:00 și, respectiv, de la ora 12:00. Organizatorii estimează că până la finalul anului se vor organiza peste 60 de ateliere în acest sens.
Atelierele au o durată de aproximativ 1h15min și sunt recomandate copiilor cu vârsta între 6 și 10 ani.
Înscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumpărate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4 (miercuri, joi, vineri 11:00 – 18:00, sâmbătă 10:00 – 18:00 și duminică 10:00 – 14:00). Prețul unui bilet la oricare din ateliere este de 14 lei și include toate materialele necesare. Biletele se achită în avans, ședințele neefectuate nu se recuperează, iar contravaloarea acestora nu poate fi returnată.
Programul complet al evenimentelor din luna martie se găsește AICI:http://www.teatrulgong.ro/
Tratrul Gong, atelier de mesterilit-Catalina Draghici foto (13)


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275