SOCIAL

Copiii nevoiasi din Viile Sibiului au primit o raza de lumina in urma proiectului „Implica-te Doneaza”!

Copiii nevoiasi din Viile Sibiului au primit o raza de lumina in urma proiectului „Implica-te Doneaza”!

Copiii nevoiasi din Viile Sibiului au primit o raza de lumina in urma proiectului Implica-te Doneaza! 2

Tineretul din organizatia ACL Sibiu a demarat proiectul ‘Implica-te Doneaza’ pe parcursul lunii septembrie, proiect ce are drept scop donarea de sange in scop caritabil. In cadrul acestui proiect membrii organizatiei de tineret ACL Municipiul Sibiu au donat sange la  Centrul de Transfuzii Sanguine, din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, incurajand astfel donarea de sange si totodata constientizarea cetatenilor cu privire la importanta actiunii de donare de sange.

In urma actiunii de donare de sange, tinerii din organizatia ACL Sibiu au reusit, pe baza cupoanelor valorice astfel obtinute, sa aduca o raza de lumina pentru cei 50 de copii nevoiasi din Viile Sibiului, comunitate pastorata de parintele Craiu Ovidiu, un om deosebit care, alaturi de cei aproximativ 2000 de locuitori, isi doresc o Romanie a lucrului bine facut.

La aceasta actiune au participat presedintele TNL Municipiul Sibiu, Iosif Dacian Liviu, si presedintele TDL, Fratila Mircea, impreuna cu echipa ACL din Municipiul Sibiu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279