EVENIMENT

Copil ranit din cauza traversarii neregulamentare. Politistii, recomandari pentru parinti!

Copil ranit din cauza traversarii neregulamentare. Politistii, recomandari pentru parinti!

O femeie a fost lovita pe trecerea de pietoni! Soferul a fugit de la locul accidentului!2

Un copil de doar 7 ani a fost ranit, luni seara, in municipiul Sibiu, din cauza ca a incercat sa traverseze prin loc nepermis si fara sa se asigure strada Fundatura Brazilor. Consecinta a fost ca micutul a fost acrosat de un autoturism condus regulamentar de un sibian in varsta de 31 de ani.

Impactul i-a provocat copilului rani usoare, acesta ramanand internat in Spitalul de Pediatrie Sibiu pentru investigatii medicale suplimentare.

In continuare, politistii Biroului Rutier Sibiu fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Recomandari pentru parinti

Politistii atrag atentia ca, odata cu inceperea scolilor, riscul de accidente in care sunt implicati copiii pot sa se inmulteasca si recomanda atentie sporita.

”Odata cu inceperea anului scolar 2015 — 2016, in traficul rutier se observa o prezenta crescuta a minorilor care se deplaseaza ca pietoni la/de la unitatile de invatamant.

In acest context, recomandam parintilor sa-i instruiasca pe cei mici cu privire la regulile elementare privind siguranta pietonilor.

Inainte de a pleca de acasa, asigurati-va, stimati parinti, ca cei mici inteleg ca:

Este necesar sa se asigure foarte bine inainte de a se angaja in traversare, sa se uite in partea stanga, apoi in dreapta si sa traverseze doar cand sunt siguri ca pe strada nu circula niciun autovehicul care sa le puna viata in pericol !

Traversarea drumului nu se face in fuga (nici chiar pe trecerea pentru pietoni) sau prin locuri nepermise !

La trecerile pentru pietoni semaforizate, vor traversa doar la culoarea verde !

Daca cei mici sunt nevoiti sa circule seara, in conditii de vizibilitate redusa, montati-le pe hainute sau ghiozdane, elemente reflectorizante, care sa-i faca vizibili in trafic”, sunt recomandarile politistilor.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349