POLITICA

Cornel Stirbet, trecut pe linie moarta la PMP

Cornel Stirbet, trecut pe linie moarta la PMP

stirbet
Politicianul sibian cu cele mai multe partide trecute in CV, Cornel Stibet a fost pus pe linie moarta la Partidul Miscarea Populara. Trecut pe la Partidului Comunist Roman (PCR), cu functie de conducere, fiind secretar al Consiliului Popular Judetean Sibiu, PNL, PLD, PDL si acum PMP, Stirbet a ocupat, pana la inceputul acestei luni, functia de sef al partidului Elenei Udrea. Rezultatele slabe de la prezidentiale l-au transformat, insa, intr-un simplu membru.

Secretarul general al PMP, deputatul Clement Negrut a declarat, vineri, ca Stirbet a fost revocat din functie. In locul sau, PMP Sibiu a numit trei presedinti interimnari: Simona Diana Popa, Bogdan Pompiliu Adrian si Gheorghe Ovidiu Tocaciu. ”In urma rezultatelor alegerilor prezidentiale, dupa o analiza a alegerilor europarlamentare, Consiliul Executiv National al PMP a decis ca presedintii ultimelor zece organizatii ca procent obtinut la alegeri sa fie revocati din functii. Domnul Stirbet este simplu membru, atat timp cat va mai dori sa fie”, a declarat Clement Negrut, care s-a aratat deranjat de comparatia cu Cornel Stirbet. Intrebat de faptul ca a avut acelasi traseu politic cu al lui Stirbet, Herut a spus: ”Nu, diferenta e foarte mare. Fara sa incerc sa fac niciun fel de trimitere neeleganta, dar diferenta e foarte mare. Sunt un om modest, dar totusi… Intelegeti ce vreau sa spun. Cu toate ca tot eu am fost cel care a insistat ca domnul Stirbet sa conduca PMP Sibiu”, a declarat Negrut.

Citeste si Globetrotter-ul politicii sibiene. Cornel Stirbet, de la PCR la PMP


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279