DIVERTISMENT

Craciunul a ajuns deja in caminele studentesti ale ULBS

Craciunul a ajuns deja in caminele studentesti ale ULBS

Caminele Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu sunt pregatite de Sarbatoarea Craciunului. Dupa ce marti seara au pregatit cina pentru batrânii de la caminul de pe strada George Cosbuc, miercuri, studentii sibieni au petrecut si ei, impreuna cu colegii. Au impodobit brazii si au decorat caminele.

dsc_1168

Si, asa cum este traditia intr-o comunitate, ei si-au impartit sarcinile. Fetele au intrat in bucatarie, unde au pregatit gogosi, mere coapte, placinta cu mere si cornulete, baietii au decorat parcurile din fata caminelor, iar altii s-au ocupat de impodobitul brazilor. In total, sute de metri de instalatii si cabluri luminoase au transformat caminele in locuri de basm. Când totul a fost gata s-a dat drumul la petrecere. Insa a fost vorba despre o petrecere specifica de Sarbatori, in care singurele melodii care s-au auzit au fost colindele.

De la petrecere nu a lipsit nici conducerea universitatii. Rectorul ULBS, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea si directorul administrativ adjunct conf. dr. Ramona Todericiu s-au alaturat studentilor si au colindat impreuna cu ei. ”Sa aveti parte de Sarbatori linistite si sa va bucurati de Craciun alaturi de familiile voastre”, le-a transmis rectorul Ioan Bondrea.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309