EVENIMENT

Criminalul din Sura Mare s-a dat nebun dupa ce si-a ucis sotia si fiica. Psihiatrii l-au contrazis

Criminalul din Sura Mare s-a dat nebun dupa ce si-a ucis sotia si fiica. Psihiatrii l-au contrazis

Barbatul din comuna sibiana Sura Mare, acuzat ca si-a ucis sotia si fiica de Craciun are discernamant, au stabilit psihiatrii care l-au evaluat, astfel ca va ramane in arest, potrivit unui comunicat de presa al Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu.

crima-din-sura-mare-sibiu

Simion Tavala, acuzat de omor calificat, sustine ca nu isi mai aduce aminte nimic incepand chiar cu ziua in care este acuzat ca a comis dubla crima, dar in urma expertizei psihiatrice, procurorii au decis ca poate fi reținut joi pentru 24 de ore, procurorii cerand vineri arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Sibianul acuzat de omor a incercat sa se sinucida in aceeasi zi, ajungand la ATI-ul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Sibiu, insa in prezent a fost externat, fiind arestat. Barbatul a incercat sa se spanzure in sura casei, fiind gasit de fiul sau si adus la spitalul din Sibiu, potrivit anchetatorilor. Sibianul si-a strangulat nevasta, aruncand-o in fantana din curtea casei lor din Sura Mare, dupa care a incercat sa o stranguleze si pe fiica sa, de 14 ani, pe care a aruncat-o in aceeasi fantana, desi fata mai traia, sustin procurorii.

„Din probele administrate pana la acest moment a rezultat ca, pe fondul unor neintelegeri grave pe care numitul T.S. le avea cu sotia sa T.V.M., intre cei doi desfasurandu-se o actiune de divort, dar si cu fiica sa minora T.G.M., in varsta de 14 ani, in dimineata zilei de 25.12.2016, intre orele 05.00 — 06.00, in timp ce cei trei se aflau la domiciliul comun din com. Sura Mare, dupa ce s-au intors dintr-o vizita efectuata la vecini cu ocazia ajunului Craciunului, intre autor si victime a avut loc un nou scandal, care a degenerat in acte de violenta, ocazie cu care T. S. a ucis-o pe sotia sa T. V. M. prin strangulare, iar ulterior a aruncat trupul victimei intr-o fantana cu adancimea de circa 18 m, aflata in curtea casei, respectiv a ucis-o si pe fiica sa T.G.M., pe care a incercat de asemenea sa o stranguleze cu un lat, aruncandu-i de asemenea corpul in aceeasi fantana in conditiile in care victima era inca in viata, astfel ca aceasta a decedat ca urmare a asfixiei mecanice prin inec”, se mai arata in comunicatul Parchetului de pe langa Tribunalul Sibiu.

 Foto: observator.tv, oradesibiu.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309