POLITICA

Cristian Roman, dupa ce a fost demis: Clasa politica din Romania este luata ostatica de asa-zisi politicieni! Pentru ei legile reprezinta doar niste chestiuni secundare!

Cristian Roman, dupa ce a fost demis: Clasa politica din Romania este luata ostatica de asa-zisi politicieni! Pentru ei legile reprezinta doar niste chestiuni secundare!

Fostul, de acum, prefect de Sibiu, Cristian Roman acuza Guvernul Grindeanu de faptul ca a decis sa-l schimbe din functie fara a fi macar anuntat. Insa, pentru el, aceasta modalitate de a fi inlocuit nu este o noutate. In 2012, Victor Ponta a procedat la fel, spune Roman.

cristian-roman-noul-prefect-al-sibiului-

In primele ore dupa ce stirea a devenit publica pe Facebook, fostul prefect a primit sute de mesaje de sustinere din partea sibienilor. La randul sau, Cristian Roman a lansat atacuri la adresa Guvernului Grindeanu.

”Nu ma deranjeaza atat de mult faptul ca am fost schimbat, ci modalitatea prin care s-a facut acest lucru”, spune Criatian Roman. ”Motiv? Probabil a simţit că e un moment „roşu” prielnic; dacă tot s-au linistit cetatenii…Oamenii acestia, din pacate, NU au ințeles nimic din mesajul clar transmis de romani! Si nu ma refer la functia din care m-au demis, ci la atitudinea lor: NU EXISTA NICIO SCUZA PENTRU FAPTUL CA M-AU SCHIMBAT DIN FUNCTIE FARA SA-MI DEA MACAR UN TELEFON!”, a scris Roman pe Facebook. Acesta spune ca a aflat vestea in timpul unei intalniri cu ambasadorul Germaniei. ”ATENTIE : AM AFLAT IN TIMP CE AVEAM O INTALNIRE CU UN OFICIAL STRAIN! I N C R E D I B I L, DAR ADEVARAT!”.

Doar ca, pentru el, surpriza nu este atat de mare.

”Şi nu este o noutate ! Pana in anul 2012 am fost vicepresedinte al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici. In seara zilei de 23 august 2012 am fost demis de tovarasul W Ponta, FARA A FI PRIMIT IN PREALABIL UN TELEFON DE LA CINEVA DIN GUVERN ! Am avut sansa ca, in seara (tarzie) respectiva, o prietena sa fi citit, intamplator, Monitorul Oficial in care aparea numele meu! PS : Sunt multe de schimbat la noi… Si nu e deloc usor, este chiar o munca sisifica! Insa, cu cat suntem mai multi…”, a mai scris Cristian Roman.

Ca o concluzie, Roman spune ca ”Acesti indivizi NU AU RUSINE! E o certitudine! Clasa politica din Romania este luata ostatica de asa-zisi politicieni! Pentru ei legile reprezinta doar niste chestiuni secundare!”, a incheiat fostul prefect.

Guvernul Grindeanu a inlocuit, joi, mai multi prefecti, printre care si pe cel de Sibiu, Cristian Roman, in locul sau fiind numit Lucian Radu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309