SPORT

CSU Atlassib Sibiu – confruntare pe terenul liderului

CSU Atlassib Sibiu – confruntare pe terenul liderului

Baschetbalistii sibieni se deplaseaza maine la Oradea pentru confruntarea cu liderul la zi in clasamentul ligii nationale, CSM CSU Oradea.

Elevii sibieni cred ca au totusi o sansa la o noua victorie si promit ca vor face un meci frumos si in deplasare, dupa confruntarea cu Steaua, pe teren propriu. Iata declaratiile dinaintea meciului cu oradenii:

„Va fi un meci foarte greu cu Oradea, pentru ca echipa lor vine dupa doua infrangeri consecutive si, cu siguranta, vor incerca sa demonstreze ca au fost doar niste greseli. Ei joaca foarte bine, au jucat bine si in meciurile acestea pe care le-au pierdut. In ultimul mcei al nostru cu ei, din punctul meu de vedere, am jucat mai bine decat ei, insa tot Oradea a avut de castigat si a reusit sa ne invinga, dupa prelungiri. Nu suntem foarte optimisti pentru meciul acesta, dar, in continuare vom incerca sa facem o aparare foarte buna si, daca aceasta ne va ajuta sa castigam, cu siguranta nu vom face pasul in spate”, a spus Dan Fleseriu.

„Urmeaza meciul cu Oradea si, la cum ne-am pregatit, cred ca avem sansa noastra. Ei au o echipa buna, dar la cum am jucat in ultima partida, in compania celor de la Steaua, cred ca echipa noastra este in forma buna si va fi, cu siguranta, un meci interesant”, a declarat Lawrence Gilbert.

Partida cu oradenii se inscrie in etapa 28-a a Ligii Nationale de Baschet Masculin, incepe la ora 20:00 si va fi transmisa LIVE pe DigiSport.

 

Cristina Balau


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309