SPORT

CSU Atlassib Sibiu joacă miercuri la Cluj Napoca

CSU Atlassib Sibiu joacă miercuri la Cluj Napoca

Elevii lui Dan Fleseriu au plecat la Cluj, acolo unde se vor duela maine, 30 martie, de la orele 19:00, cu echipa lui Marcel Tenter, pentru a patra oara, în acest sezon. În confruntarile anterioare, CSU Atlassib Sibiu a castigat un meci, cei de la U-BT atribuindu-si doua victorii. Meciul nu va fi televizat.

Inaintea meciului, Dan Fleseriu și Georgian Paun au facut urmatoarele declaratii:

„Clujul joaca dupa un meci in care au pierdut, dar noi mergem increzatori ca vom face un meci bun. Speram sa ni se alature si Kevin (n.r. Octavian Popa Calota), pentru ca rotatia noastra de baza sa fie mai lunga si astfel sa facem un meci mai bun si, de ce nu, sa obtinem si un rezultat pozitiv”, a spus Georgian Paun.

„Cred ca cei de la Cluj vor da maximul in meciul de maine pentru a-si mai recupera din imagine, dupa ce au pierdut atat de tare cu Steaua. Noi trebuie sa ne continuam seria de jocuri bune, sa nu mai avem inconstanta pe care am avut-o cu Oradea, si speram ca va fi un meci frumos. Va trebui sa nu le mai permitem sa faca atat de multe recuperari ofensive, asa cum au facut in meciul de la noi acasa, atunci cand au castigat. De asemenea, va trebui sa incercam sa nu le mai permitem agresivitatea din aparare, sa jucam rapid, si sa fim constanti pe toata perioada meciului. Spun acest lucru pentru ca in meciul trecut am avut o cadere in sfertul trei, iar aceasta ne-a constat pana la urma meciul. In continuare avem accidentari, dar mergem mai departe cu ele, asa cum am facut si in ultimele trei meciuri, si speram ca cei din teren vor face maximul posibil”, a spus Dan Fleseriu, antrenorul CSU Atlassib Sibiu.

In partidele anterioare, CSU a castigat meciul din returul primei faze, scor 66-65, Clujul reusind doua victorii: in turul primei faze, scor: 77-74 si cu 76-65, in turul fazei a doua a campionatului. In urmatoarea etapa, CSU Atlassib Sibiu primeste vizita celor de la SCM U Craiova, duminica, 3 aprilie, de la 19:45.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279