SPORT

CSU Atlassib Sibiu participa la Memorialul Georgel Ziguli

CSU Atlassib Sibiu participa la Memorialul Georgel Ziguli

CSU Atlassib Sibiu

Baschetbalistii de la CSU Sibiu contunia seria meciurilor de verificare. Abia revenita in tara dupa un mini-turneu in strainatate, gruparea sibiana va participa la Memorialul „George Ziguli”, de la Pitesti, unde primul meci il vor disputa astazi, in compania echipei gazda.

Inaintea plecarii la Pitesti, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu, Dan Fleseriu, a facut cateva remarci referitoare la echipa sa si la felul in careva folosi aceste meciuri, importante din punctul de vedere al pregatirii.

”Ne aflam in faza de pregatire si in nici un caz nu suntem la maxim. Maximum ne planuim sa fim undeva la mijlocul lunii octombrie. Noi am inceput pregatirea cu jucatorii romani, la inceputul lunii trecute, apoi si cu cei straini care au venit pana in 20 august. Am avut si modificari in lot si nu avem cum, nici nu trebuie sa fim, suta la suta. Dupa seria de meciuri amicale putem sa ne dam seama cam ce am putea face in campionat si, deocamdata, eu sunt mulțumit. Pana acum am pus in aplicare doar jumatate din ceea ce ar trebui sa punem in practica din apararea om la om sau apararea zona sau din atacurile impotriva aparatorilor adversarilor.Vom folosi acest turneu ( n.r. Memorialul Georgel Ziguli) pentru a vedea daca mai putem pune in aplicare cate ceva. De asemenea, ne vor ajuta si meciurile cu Targu Mures, din Cupa Romaniei. De la inceput am spus ca nu vor fi un obiectiv major pentru noi. Daca putem castiga este foarte bine, dar mai mult ne vom folosi de aceste doua meciuri pentru a inchega relațiile de joc”, a declarat Dan Fleseriu.

La turneu mai participa Steaua CSM Eximbank si Lukoil Academic Sofia. Miine sunt programate de la orele 17:00 finala mica si de la 19:00 finala mare.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349