SPORT

CSU Sibiu a renuntat la doi jucatori. Un canadian si un roman!

CSU Sibiu a renuntat la doi jucatori. Un canadian si un roman!

fleseriu-armandi-csu sibiu

Memorialul ”Tordai” a fost edificator pentru antrenorul celor de la CSU Sibiu, in privinta jucatorilor care vor ramane in lotul pentru viitorul sezon. Astfel, Dan Fleseriu a renuntat la baschetbalistul nord-american adus in aceasta vara, Richard Amardi, dar si la Sorin Raducan, pivotul aflat la Sibiu din 2011.

In aceasta dimineata, conducerea CSU Atlassib Sibiu a facut o analiza a evolutiei jucatorilor din noul lot si a decis sa sa desparta de doi dintre jucatorii pe care ii convocase, potrivit unui comunicat al clubului.

”Au fost doua saptamani de pregatire, timp in care am avut ocazia de a-i vedea pe jucatori, atat la antrenamente, cat si pe teren, in cadrul celor patru meciuri amicale pe care le-am jucat si am luat decizia de a renunta la Raducan si Amardi”, a declarat Dan Fleseriu, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu.

Sorin Raducat a fost cooptat in ultimele trei sezoane alaturi de echipa din Liga Nationala de Baschet Masculin a CSU Sibiu, iar Richard Amardi s-a alaturat in aceasta vara lotului lui Dan Fleseriu.

Foto: turnulsfatului.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275