SPORT

CSU Sibiu prinde contur: au venit doi romani, au fost promovati doi pusti sibieni si se mai asteapta un strain

CSU Sibiu prinde contur: au venit doi romani, au fost promovati doi pusti sibieni si se mai asteapta un strain

Echipa de baschet CSU Sibiu incepe sa isi definitiveze lotul cu care va aborda sezonul viitor. Dupa ce ieri au fost prezentate transferurile a doi americani si un roman, astazi conducerea clubului anunta ca au semnat contracte alti doi jucatori autohtoni, iar doi baschetbalisti de la echipa a II-a vor face saltul catre prima liga.

Paliciuc si Gheorghe la csu sibiu

Fostul jucator al lui Dinamo, in ultimele doua sezoane, Radu Paliciuc a venit la Sibiu, la fel ca si Dragos Gheorghe, component al lotului național U20, care vine de la Cluj. Componenți de baza ai echipei satelit a Sibiului, Daniel Banciu si Radu Vrincian vor imbraca si ei tricourile galben-albastre. Radu Paliciuc este extrema si vine la Sibiu dupa ce ultimele doua sezoane a imbracat tricourile lui Dinamo. Nascut pe 13 septembrie 1988, jucatorul care masoara 2,00m, a mai evoluat pentru Steaua Bucuresti, dar si pentru echipa din Targu Mures. Sezonul trecut, la Dinamo, Paliciuc a a jucat in 15 partide si a acumulat medii statistice de 2,4 puncte si 1,5 recuperari. Dragos Gheorghe a semnat si el cu BC CSU Sibiu pentru sezonul competițional 2016/2017, dupa ce in cel anterior a jucat pentru Universitatea Cluj. Tanarul de 20 de ani este pivot, masoara 2,00 m si este component al lotului național de U20.  Alaturi de cei doi, Daniel Banciu si Radu Vrancianu, sibieni care s-au regasit in lotul echipei noastre si in sezonul trecut, vor imbraca tricourile galben-albastre pentru inca un an. Daniel Banciu masoara 2,06 cm si este un ”produs” al Clubului Sportiv Scolar Sibiu. Anul trecut a fost component atat al echipei de Liga Naționala a CSU Sibiu, cat si in Liga 1. La fel si Radu Vrancian, va continua sa joaca pentru echipa noastra, atat in prima divizie, cat si in echipa satelit.  ”Avem definitivat lotul pentru sezonul viitor, in proporție de 90 la suta. Impreuna cu staff-ul tehnic consider ca am adus jucatorii care pot forma o echipa competitiva. Ne mai dorim un jucator strain si speram sa reusim transferul pana la finalul lunii iulie”, a spus Horațiu Floca, director CSU Sibiu. Echipa Sibiului pentru sezonul 2016/2017, pana in acest moment, arata astfel: Igor Mijajlovic, Boris Lalovic, Vlad Tincu, Bogdan Popescu, Mirel Claudiu Dragoste, Marcel Kawika Davis, Cedrick Lanier Turman jr., Radu Paliciuc, Dragos Gheorghe, Daniel Banciu si Radu Vrincian.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309