SPORT

CSU Sibiu scoate la vânzare abonamente pentru noul sezon. Vezi cat costa

CSU Sibiu scoate  la vânzare abonamente pentru noul sezon. Vezi cat costa

fani csu

CSU Sibiu pune în vânzare abonamentele pentru sezonul competițional 2015/2016, începând de luni, 7 septembrie 2015, pentru vechii abonați, iar din 14 septembrie 2015, pentru ceilalți sibieni care doresc să cumpere cardurile de acces. Pentru abonați, Decathlon pune la bătaie reduceri speciale în magazine și tombole cu premii în mingi cu autografele jucătorilor CSU Atlassib Sibiu, la fiecare partidă disputată pe teren propriu.

Începând de luni, 7 septembrie 2015, vechii abonați sunt așteptați să își procure abonamentele pentru noul sezon competițional 2015/2016, necesare accesului la meciurile CSU Atlassib Sibiu din Cupa României și Liga Națională de Baschet Masculin.
Prețul abonamentelor a rămas neschimbat, 300 de lei în sectorul VIP, 150 de lei, în restul sectoarelor. În plus, CSU a decis, începând din acest sezon, să scoată la vânzare abonamente cu preț redus pentru copiii până la 14 ani, pachete dedicate familiilor, dar și companiilor.
PREȚUL ABONAMENTELOR:
• 75 lei, copiii până la 14 ani, în sală, exceptând sectorul VIP
• 150 lei, copiii până la 14 ani, în sectorul VIP
• 150 lei, adulți, în sală, exceptând sectorul VIP
• 300 lei, în sectorul VIP
• 350 lei, pachet family 1-două abonamente adult+1 copil (până la 14 ani)
• 400 lei, pachet family 2-două abonamente adult+2 copii (până la 14 ani)
• 700 lei, pachet company-5abonamente nenominale transmisibile
• 1400 lei, pachete company-10 abonamente nenominale transmisibile
• 2800 lei, pachete company-20 abonamente nenominale transmisibile

Abonamentele se întocmesc în baza actului de identitate, certificatului de naștere (pentru copiii până la 14 ani), iar pentru vechii abonați, împreună cu abonamentul din sezonul competițional 2014/2015. În sectorul VIP nu se pot emite pachete- abonament. Pentru pachetele company, delegatul societății trebuie să pună la dispoziție, informații legate de facturare.

Abonamentele se eliberează la sediul Clubului Sportiv Universitar Sibiu, str. Rennes, nr.2. Programul este de luni până joi, între orele 9-16, iar vineri între 9 și 13.

Sibienii care se abonează la meciurile echipei preferate au reducere de 10 la sută, la toate produsele de baschet comercializate de partenerul echipei noastre, Decathlon, în magazinul din Sibiu Shopping City. Reducerea se aplică pe baza cardului de abonat.
În plus, pe tot parcursul campionatului, abonații vor participa la tombole, organizate în cadrul partidelor desfășurate pe teren propriu de CSU Atlassib Sibiu, iar câștigătorii vor primii câte o minge cu autografele baschetbaliștilor sibieni.
CSU Atlassib Sibiu va disputa, in sezonul competițional 2015/2016, minim 17 meciuri, în cadrul Cupei României și Ligii Naționale de Baschet Masculin.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219