ACTUALITATE

CSU Sibiu si-a luat pivot de cupe europene si vrea mai sus de locul 6

CSU Sibiu si-a luat pivot de cupe europene si vrea mai sus de locul 6

Echipa de baschet masculine CSU Sibiu continua sa se intareasca pentru sezonu competitional ce va incepe luna aceasta. Conducerea gruparii sibiene a semnat cu un pivot cu experienta, care a trecut pe la Asesoft Ploiesti si Steaua, cu care e evoluat in Euro Cup.

Chriss Cooper - la csu sibiu 2

Pentru a acoperi pozitia 5, Dan Fleseriu l-a adus pe americanul de 26 de ani Chris Cooper. Acesta vine la Sibiu dupa ce in ultimele doua sezoane a evoluat la Steaua Bucuresti (sezonul 2015/2016) si Asesoft Ploiesti (2014/2015).

” Pentru a fi siguri ca ne vom indeplini obiectivele propuse pentru sezonul acesta si sa depasim rezultatele de anul trecut (n.r. – locul sase dupa sezonul regulat), impreuna cu staff-ul tehnic, am hotarat sa aducem un jucator cu experienta, care sa ridice valoarea lotului si pentru care vom face eforturi financiare suplimentare. Speram ca prin aducerea lui Cooper sa fim mai puternici si astfel banca tehnica sa aiba la dispozitie jucatori si solutii prin care sa ne putem bate de la egal la egal cu oricare din echipele de top din campionatului”, a declarat Laurentiu Buduleci, presedintele Sectiei de Baschet a BC CSU Sibiu.

Americanul, nascut in 17 ianuarie 1990 si care masoara 2,05m, se va prezenta la antrenamente dupa ce echipa noastra va participa la Cupa Timisoara.

Chris Cooper a jucat, sezonul trecut, pentru Steaua CSM Eximbank Bucuresti si a avut medii statistice de 6,2 puncte, 6,2 recuperari si 1,1 pase decisive. De asemenea, acesta a evoluat cu Steaua si in EuroCup.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309