SPORT

CSU va intalni pe BC Mures in semifinalele Cupei Romaniei la baschet

CSU va intalni pe BC Mures in semifinalele Cupei Romaniei la baschet

Echipa sibiana de baschet masculin CSU Atlassib Sibiu va intalni formatia BC Mures in prima semifinala a Cupei Romaniei, iar BCM U Pitesti va juca in cea de-a doua semifinala in compania castigatoarei din dubla BC Timisoara-CSU Asesoft Ploiesti din sferturi, conform tragerii la sorti de luni.
Potrivit anuntului FR Baschet, in prima semifinala se vor duela CSU Atlassib Sibiu si BC Mures, cea de-a doua urmand a se disputa intre BCM U Pitesti si echipa castigatoare din confruntarea BC Timisoara-CSU Asesoft Ploiesti din sferturi, care a fost amanata pentru 18 si 25 martie.
Semifinalele Cupei Romaniei se vor disputa in cadrul Turneului Final Four care va avea loc la Pitesti. Astfel, semifinalele se vor juca in 2 aprilie, iar in 3 aprilie invingatoarele vor juca pentru trofeu, iar invinsele pentru medalia de bronz a competitiei.
In 2014, Cupa Romaniei a fost castigata de echipa Energia Targu Jiu, care a fost eliminata in sferturi la editia din acest an.

sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309