POLITICA

Cu Eminescu in campania electorala!

Cu Eminescu in campania electorala!

Eminescu
Mihai Eminescu intra in campania electorala. Marele poet este introdus in lupta pentru Cotroceni de catre liderul PNL Sibiu, Mircea Cazan, care il foloseste ca raspuns la acuztiile pe cere senatorul PSD Gabriela Firea i le-a adus lui Klaus Iohannis pe tema copiilor.

“Dupa ce a introdus in spatiul public religia ca tema de campanie si a esuat lamentabil, domnul Victor Ponta si-a mandatat portavocea, pe dna senator PSD, Gabriela Vranceanu Firea Pandele, sa promoveze o noua tema, tot murdara, atacul la viata privata de familie. „Nu esti un bun familist daca nu ai copii” si „Nu esti un om complet fara sa cresti un copil”, sunt principalele asertiuni ale temei. Se stie, acest atac murdar este indreptat in mod special impotriva lui Klaus Iohannis. Atacarea principalului contracandidat, Klaus Iohannis, reprezinta o actiune de campanie, dar foarte grav este altceva: noua tema lansata nu a fost preluata din neant, nu a fost gasita in vreun dosar prafuit aflat intr-un sipet, ci reprezinta rodul unui mod de gandire. Asa gandeste Victor Ponta, asa gandesc cei ce-l inconjoara. Si este o gandire extrem de periculoasa. Si aici nu mai este vorba de Klaus Iohannis, ci de romani. O astfel de gandire a persoanei care acum este prim-ministru si care vrea sa devina presedintele Romaniei este periculoasa pentru romani”, este de parere Mircea Cazan.
Deputatul PNL se intreaba daca, “mergand pe aceeasi linie, a gandirii propagate de domnul Victor Ponta & Co., nu pot decat sa pun o intrebare: mai putem sa il consideram pe Mihai Eminescu poetul national al Romaniei? Pentru ca nici el nu a fost un „bun familist” si nu a fost nici „un om complet”.
Cazan acuza PSD ca preia modelul Traian Basesc, de a-i imparti pe romani in “buni” si “rai”. “Un prim semnal al gandirii periculoase a celor care se afla acum la Putere a si fost dat, prin vocea unui oficial al guvernului Ponta III: „se afla in pregatire o lege care <>”. Deci subalternii domnului Ponta deja s-au gandit sa imparta romanii in doua categorii, cei de bun simt si „ceilalti” si sa si dea o lege pentru prima categorie. Atentie, anuntul de mai sus a fost facut inainte de inceperea campaniei electorale!”, a incheiat Mircea Cazan.

Foto:www.cutezatorii.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279