TIMP LIBER

„Culorile muzicii” la Studioul CAVAS

„Culorile muzicii” la Studioul CAVAS

Teatrul National „Radu Stanca” Sibiu prezinta marti, 18 martie, ora 20:00, la Studioul CAVAS, premiera spectacolului „Culorile muzicii” in regia lui Veronica si Catalin Patru.

 culorile-muzicii-0003[1]„Culorile muzicii” este un spectacol plin de energie, construit dintr-o succesiune de 12 scene scurte ce surprind destinele intersectate ale unor tineri, intr-o statie de autobuz. Construit ca o poezie urbana despre micile tragedii ale vietii, visele si victoriile efemere care apar in cautarea dragostei, productia de la Sibiu imbina umorul, pasiunea, dar si dezolarea intr-un spectacol original cu insertii muzicale live. Spectacolul are si o varianta in limba franceza, ce va fi prezentata la avanpremiera luni, 17 martie, ora 20:00, tot la Studioul CAVAS.

„Culorile muzicii” este o coproductie a Teatrului National din Sibiu in parteneriat cu Departamentul de Arta Teatrala al Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu. Spectacolul este o adaptare dupa piesa „Abribus” a dramaturgului belgian Laurent van Wetter, ce a fost pusa in scena pentru prima data la Bruxelles, in anul 2003. Din distributia spectacolului de la Sibiu fac parte studentii actori Claudiu Falamas, Paul Bondane, Ioan Savu, Alexandru Udrea, Fabiola Petri, Iulia Popa, Oana Marin si copilul Vladimir Nechit.

Spectacolul are o durata aproximativa de o ora. Pretul unui bilet este de 10 lei, respectiv 5 lei cu reducere pentru elevi, studenti si pensionari. Biletele au fost puse in vanzare la Agentia Teatrala din bvd. Nicolae Balcescu nr. 17 si online prin eventim.ro. Pentru biletele achizitionate online se percepe un comision de 10%.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349