ADMINISTRATIE

Cum a impartit CJ banii pentru primarii: Trei sfert la PSD si un sfert la ACL

Cum a impartit CJ banii pentru primarii: Trei sfert la PSD si un sfert la ACL

ponta cu primariiConsiliul Judetean Sibiu a impartit, vineri, banii de la Guvern, pe Ordonanta 28, pentru lucrari de infrastructura. In prezenta premierului Victor Ponta si a vicepremierului Liviu Dragnea 15 primari au fost adusi la sala Transilvania pentru a le fi inmanate contractele chiar de catre seful Guvernului.

Este vorba despre suplimentari de buget la proiecte aflate deja in derulare, iar valoarea totala a actelor aditionale este de peste 3,5 milioane lei. Din acesti bani, primarii PSD au primit mai mult de un sfert, adica 2,645 milioane lei, in timp ce primarariilor ACL le-au revenit 893730 lei.
Ca numar, PSD are 9 primarii si 10 proiecte (la Sura Mica au fost finantate doua proiecte) carora li s-au alocat bani, in timp ce ACL doar 6. Cea mai mare suma a fost data catre comuna Boita (primar PSD), 960.000 lei, pentru proiectul de alimentare cu apa potabila (valoare totala a proiectului depaseste 10,2 milioane lei), iar cei mai putini bani i-a primit primaria din Pauca (primar PDL), 60.000 lei (valoare totala a proiectului este de aproape 7,6 milioane lei) pentru proiectul de alimentare cu apa in satele Bogatu Roman si Brosteni.
Pe langa acesti bani virati catre primarii, Consiliul Judetean a primit 2,336 milioane lei pentru modernizarea a trei drumuri judetene: Seica Mare-Seica Mica, tronsonul Sasausi–Chirpar-Vard-Agnina) si Poiana Sibiului-Dobarca.
Tot vineri, au fost predate si un numar de sapte microbuze scolare.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309