TIMP LIBER

Cum se pregatesc studentii de Craciun. Aduc lumina in camine si fac gogosi

Cum se pregatesc studentii de Craciun. Aduc lumina in camine si fac gogosi

studentii ulbs impodobesc bradul de craciunAproximativ 2000 de studenti ai Universitatii ‘Lucian Blaga’ din Sibiu vor intra, de la inceputul saptamanii viitoare, in atmosfera Sarbatorilor de iarna. In 24 noiembrie, cu exact o luna inaintea Ajunului, Directia General Administrativa a ULBS va organiza cea de a doua editie a evenimentului’ Parfum de Craciun in fiecare Camin’.

Studentii cazati in toate caminele universitatii vor avea o seara dedicata in totalitate pregatirilor pentru marea sarbatoare a Craciunului. Ei vor transforma caminele si spatiile din fata acestora, in locuri de poveste, vor impodobi bradul si vor coace gogosi.’ Anul trecut evenimentul a avut un impact foarte bun in randul studentilor si am decis sa continuam. Noi le vom pune la dispozitie materia prima pentru pregatirea gogosilor, iar ei le vor face in bucatariile din camine’, a declarat conf. univ. Dr. Ramona Todericiu, director general administrativ adjunct al ULBS.

Pentru acest eveniment studentii vor pregati aproximativ 1500 de gogosi, iar pentru impodobit vor fi folosite cateva sute de metri de cablu luminos, zeci de metri de beteala, dar si ornamente speciale pentru ferestre.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279