SPORT

Cupa Davis la Sibiu. Klaus Iohannis si Simona Halep, chemati sa ii sustina pe romani contra Israelului

Cupa Davis la Sibiu. Klaus Iohannis si Simona Halep, chemati sa ii sustina pe romani contra Israelului

antrenament romana cupa davis sibiu 2015

Capitanul nejucator al echipei de Cupa Davis a Romaniei, Andrei Pavel, a lansat o invitatie presedintelui Klaus Iohannis si celei mai bune jucatoare de tenis din Romania, Simona Halep, sa vina sa ii sustina pe tricolori, in partida contra Israelului, din turul I al Grupei euro-africane.

„Ne-ar face o onoare sa o vedem si pe Simona. E o onoare incredibila sa vina presedintele Iohannis la partida, mai ales la Sibiu, un oras de unde a plecat, unde a fost primar. Ne bucuram ca suntem inapoi la Sibiu, multumim orasului ca ajuta sa avem un meci de Cupa Davis, chiar al treilea aici”, a spus Andrei Pavel.

In privinta meciului, Pavel spune ca romanii pornesc favoriti, dar ca trebuie sa aiba grija. „Dudi Sela este un jucator foarte periculos”, a atentionat capitanul nejucator.

Echipa Romaniei este formata din Adrian Ungur, Marius Copil, Horia Tecau si Florin Mergea.

Partidele se vor desfasura in perioada 6-8 martie, la Sala Transilvania din Sibiu. Tragerea la sorti a meciurilor va avea loc joi, iar vineri este programat primul meci.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349