SPORT

Cupa de Schi si Snowboard a ULBS. Vezi castigatorii

Cupa de Schi si Snowboard a ULBS. Vezi castigatorii

 

cupa ulb sibiu la schi 2015

Peste 30 de studenti si cadre didactice s-au intrecut, in week-end-ul trecut la cea de-a treia editie a Cupei de Schi si Snowboard a ULBS.

Scopul concursului este de a promova practicarea schiului si a sporturilor de iarna, precum si de a facilita comunicarea si cooperarea intre studenti, absolventi si cadre didactice pentru a crea o comunitate academica mai puternica, se arata intr-un comunicat al ULBS.

”Cupa de schi a ULBS a devenit deja un eveniment de traditie in Universitate. Ne propunem ca la editia urmatoare sa invitam si participanti de la alte institutii de invatamant superior din tara”, a spus rectorul Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu, prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea la festivitatea de premiere.

Competitia sportiva, organizata de Departamentul de Stiinte ale Mediului, Fizica, Educatie Fizica si Sport din cadrul Facultatii de Stiinte, in colaborare cu studentii reprezentanti in Senatul ULBS si Asociatia Alumni a Facultatii de Stiinte Economice, a avut loc la Arena Platos, in Paltinis.

Castigatorii competitiei:

Schi studente: Locul I- Ioana Sorina Barza

Schi studenti: Locul I- Cristian Oprea, Locul II- Adrian Marasescu, Locul III- Adrian Bibu

Schi absolvente: Locul I- Stefana Palada, Locul II- Diana Suteu

Schi absolventi: Locul I- Marius Stoian, Locul II- Adrian David, Locul III- George Negrea

Schi profesoare: Locul I- Laura Craciunean, Locul II- Liana Junesch

Schi profesori: Locul I- Bogdan Marza, Locul II- Mihai Țichindelean, Locul III- Liviu Mihaescu

Snowboard: Locul I- Tudor Ioan Stanciu, Locul II- Radu Brumar, Locul III- Bogdan Burchea


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309