SPORT

Cupa Europei de Karate Kyokushinkai, la Sibiu

Cupa Europei de Karate Kyokushinkai, la Sibiu

karate sibiu 2

Peste 300 de sportivi din Romania, Ungaria, Elvetia si Grecia vor participa, la Sibiu, la editia a 7-a a Cupei Europene de Karate Kyokushinkai „Mas Oyama Memorial European Cup’, pentru copii, juniori, tineret si seniori..

Competitie, organizata de Asociatia Club Sportiv Musashi Dojo Sibiu, impreuna cu Federatia de Kyokushinkai Traditional din Romania (IKOK Sosai Romania) va avea loc in perioada 20-21 noiembrie 2015, in sala Transilvania.

Evenimentul este dedicat cinstirii memoriei lui Sosai Masutatsu Oyama (intemeietorul stilului Karate Kyokushinkai), a spiritului, sacrificiului si marilor realizari ale acestuia si va fi condus de catre Shihan Horatiu Adrian Neagoie, presedintele Federatiei de Kyokushinkai Traditional din Romania.

Acest eveniment este deschis participarii practicantilor oricarui stil de karate, indiferent de apartenenta, fiind destinat categoriilor de copii, juniori, tineret si seniori, atat la sectiunea Kata cat si la sectiunea Kumite.

Competitia se va desfasura in data de 21 noiembrie 2015, la Sala Polivalenta Transilvania din Sibiu, incepand cu ora 9,00. Intrarea este gratuita.

Categoriile de concurs sunt in numar de 86, la sectiunea Kata fiind organizate 47 de categorii, iar la sectiunea Kumite — 39 de categorii.

Festivitatile de premiere a sportivilor si a reprezentativelor tarilor cu cele mai bune rezultate, precum si decernarea titlurilor de ‘Best Technique’, ‘Best Spirit’si ‘Best Fighter’ pentru sportivii care au avut o prestatie unica, vor avea loc dupa ce se vor incheia rundele finale la toate categoriile, in dupa-amiaza zilei de 21 noiembrie, in jurul orei 17,00.

Sursa: Agerpres


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279