ACTUALITATE

Cursele spre sudul Europei mai asteapta. Vom zbura tot spre Germania!

Cursele spre sudul Europei mai asteapta. Vom zbura tot spre Germania!

Numarul de pasageri pe AEROPORTUL INTERNATIONAL SIBIU, in crestere in aceasta vara!2

La un an dupa ce a inaugurat zborul Wizz Air Sibiu-Dortmund, Aeroportul International Sibiu (AIS) se pregateste de o noua cursa, tot spre Germania. Cu toate ca directorul Marius Girdea spunea ca urmatoarea destinatie va fi spre Spania sau Italia, unde exista comunitati mari de romani, din martie 2016, Blue Air va introduce un zbor spre Koln Bonn.

Citeste si Directorul AIS, Marius Girdea: “Dintr-un anumit punct de vedere, poti spune ca a existat o legatura, intre cursele Atlassib spre Spania si Italia si blocarea dezvoltarii Aeroportului Sibiu”

Potrivit reprezentantilor AIS,  zborurile spre Koln Bonn vor fi de două ori pe saptamana, iar biletele vor fi disponibile pe site-ul companiei ”in curand”. De asemenea, acelasi operator anunta ca din 28 martie 2016, va creste si frecventa curselor spre Stugart, cu un pe saptamana. Astfel, orarul zborurilor vor fi luni, miercuri, vineri si duminica.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279