Dezvoltare personala

Cursuri de pregatire pentru admiterea la Medicina, la ULBS

Cursuri  de pregatire pentru admiterea la Medicina, la ULBS

Cei care isi propun sa devina medici si se pregatesc pentru examenul de admitere la facultate din aceasta vara au posibilitatea de a participa la cursuri de pregatire si la exemene simulatre, in cadrul Facultatii de Medicina a Universitatii ‘Lucian Blaga’ din Sibiu.

Medicii cardiologi ai SCJU Sibiu, au participat la  simpozionul „Hipertensiunea pulmonara”!Cursurile se vor desfășura în zilele de 14 mai 2016 și 21 mai 2016, între orele 9,00 — 12,00 pentru disciplina Biologie și între orele 12,30 — 15,30 pentru disciplina Chimie, la sediul Facultății de Medicină, str. Lucian Blaga nr. 2A, Sibiu.

Examenul de simulare a admiterii se va organiza în data de 28 mai 2016, la ora 12,00, la sediul Facultății de Medicină, str. Lucian Blaga nr. 2A, Sibiu, pentru toate specializările (Medicină, Medicină Dentară și Farmacie).

Înscrierile se fac online la adresa de mai jos, până la data de 12 mai 2016, respectiv 19 mai 2016 (pentru cursuri) și până la data de 26 mai 2016 (pentru examenul de simulare).

https://docs.google.com/… /1WuatLFHofqrmConJxybsXE… /viewform…

Taxele de înscriere sunt:

— 30 lei pentru participarea la cursurile de pregătire la disciplină Biologie/zi

— 30 lei pentru participarea la cursurile de pregătire la disciplină Chimie/zi

— 60 lei pentru participarea la simularea examenului de admitere

— 150 lei pentru pachet complet (participarea la ambele cursuri la disciplina biologie, participarea la ambele cursuri la disciplina chimie și participarea la simularea examenului de admitere), (prin achitarea separată tariful total este de 180 lei)

Plata acestor taxe va fi efectuată în ziua cursului, respectiv a examenului de simulare, la sediul Facultății de Medicină, str. Lucian Blaga nr. 2A, Sibiu.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309